marți, 27 ianuarie 2015

Transformatoare trifazice în ulei mineral, clasa 6-10-20 kV, tensiunea secundară 400-1000 V. Răcire ONAN; BOBINAJ ALUMINIU

 Transformatoare trifazice în ulei mineral, clasa 6-10-20 kV, tensiunea secundară  400-1000 V.
 Răcire ONAN; BOBINAJ ALUMINIU

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE STANDARD

INSTALARE:                       -interior sau exterior, temperatura mediului -25ºC +40ºC, altitudinea maximă 1000 mm
MIEZUL MAGNETIC:         -de tip coloană cu articulaţii intercalate, tole cu cristale orientate izolate cu carlyte. Miezul  este consolidat cu schele metalice pentru a reduce la minim vibraţiile şi zgomotul.
BOBINAJ:                          -conductoare din aluminiu izolate cu hirtie electroizolantă. Bobinele sunt proiectate si realizate pentru a rezista in mod eficient eforturilor electromecanice la  scurtcircuit.
COMUTATOR DE              -scufundat în ulei, acţionează pe partea de IT – trebuie să fie manevrat cu transformatorul fără tensiune.
TENSIUNE:                        -poate fi cu 5 poziţii pentru reglaj de ±2x2,5%, sau cu 3 poziţii pentru reglaj de ±5% şi poate fi blocat în dreptul poziţiei de funcţionare.
IZOLATORI:                       -din porţelan smălţuit de culoare brună
ULEI IZOLANT:                  -ulei mineral cu caracteristici electrice conform Normelor CEI.
CARCASA:                          -construcţie etanşă, din tablă sudată, umplută cu ulei pâna la perna de aer. Execuţie conform tehnologiilor moderne,asigură siguranţă maximă şi dimensiuni minime. Protejază uleiul de contactul cu atmosfera eliminând efectele oxidării şi pătrunderea umezelii. Deformarea elstică a elementelor de răcire absoarbe uşor variaţiile de volum datorate sarcinii termice, menţinănd suprapresiunea internă de lucru sub 0.4 Bar.
VERIFICAREA:                   -toate transformatoarele sunt verificate conform Normelor CEI,  conform normelor de control a   calităţii. La cerere pot fi reefectuate atât probe de tip cât şi probe speciale.
ACCESORII LA CERERE:             - Termometru cu cadran cu 2 contacte
- Cutii de protecţie IT si JT
- Roţi pentru puteri  ≥ 250 kVA
- Conservator ulei

- Releu Buchholtz

SC ROMELECTRA SISTEM SRL execută orice tip de transformator cu puteri până la 4000 kVA şi tensiuni până la 35 kV